نقرسی ها این گیاه را نخورند

به گزارش مجله انوار بلاگ، کریستینا اسر کارشناس تغذیه از آلمان می گوید گیاه مارچوبه ممکن است سبب آسیب رساندن به بیماران مبتلا به نقرس گردد؛ چرا که حاوی ماده پورین است.

نقرسی ها این گیاه را نخورند

به گزارش بهداشت نیوز، بر اساس این گزارش، بدن انسان ماده پورین را به اوریک اسید تجزیه می نماید که همین امر سبب می گردد تا برای بیماران نقرس، مشکلاتی مانند درد مفاصل ایجاد گردد.

این کارشناس تغذیه آلمانی گفت این بدان معنا نیست که بیماران مبتلا به نقرس باید مارچوبه را کاملا کنار بگذارند؛ چرا که بهتر است میزان مصرف آن از 200 گرم بیشتر تجاوز نکند.

لازم به ذکر است، مارچوبه فواید زیادی برای سلامتی دارد، چرا که به دلیل داشتن مقدار زیادی آب، گیاهی کم کالری است.

مارچوبه همچنین سرشار از فیبر غذایی است که به احساس سیری طولانی مدت یاری نموده و به همین جهت برای کاهش وزن و لذت بردن از تناسب اندام مفید است.

علاوه بر این مارچوبه گنجینه ای از مواد معدنی و ویتامین ها است. سرشار از ویتامین های B، C و E، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن و فسفر است.

منبع: باشگاه مجله انوار بلاگ

منبع: جام جم آنلاین

به "نقرسی ها این گیاه را نخورند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نقرسی ها این گیاه را نخورند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید