مراحل اخذ ویزای شینگن

به گزارش انوار بلاگ، اگر قصد سفر به کشورهای اروپایی را داشته باشید به احتمال بسیار زیاد نام ویزا شینگن به گوشتان خورده است. در حال حاضر با اخذ این ویزا می توانید به راحتی به 27 کشور اروپایی به صورت زمینی و هوایی سفر کنید. این پیمان در سال 1985 بین 6 کشور اروپایی منعقد و با گذر زمان بر تعداد آن ها افزوده شد. ازآنجایی که دارندگان این ویزا هیچ محدودیتی برای تردد به کشورهای عضو پیمان ندارند، تعداد متقاضیان ایرانی که برای اخذ آن اقدام می نمایند به سرعت در حال افزایش هستند. در این مقاله سعی کردیم انواع این ویزا و مراحلی که باید برای دریافت آن طی کنید را به طور کامل توضیح دهیم و به این سوال پاسخ دهیم که خرید ملک در قبرس شمالی شما را از دریافت ویزا برای سفر به این کشورها بی احتیاج می نماید یا خیر؟

مراحل اخذ ویزای شینگن

انواع ویزا شینگن

همان طور که گفتیم در حال حاضر 27 کشور عضو این پیمان هستند که 24 مورد از آن ها عضو اتحادیه اروپا بوده و سه کشور (سوئیس، ایسلند و نروژ) عضو این اتحادیه نیستند. در ادامه انواع ویزا شینگن و شرایط لازم برای دریافت آن را آنالیز می کنیم.

ویزای اتحادیه شنگن (USV)

ویزای توریستی یا گردشگری اروپا که با دریافت آن اجازه دارید در هر شش ماه از سال به مدت 90 روز به کشورهای عضو سفر کنید و در آن ها اقامت داشته باشید. این نوع از ویزا به سه دسته A, B و C تقسیم می گردد.

نوع A

ویزا شینگن نوع A یا همان ترانزیت فرودگاهی که دارندگان آن می توانند در فرودگاه کشورهای عضو جهت توقف یا انتظار برای تعویض پرواز پیاده شوند؛ ولی امکان خروج از فرودگاه را ندارند. توجه داشته باشید که اگر بخواهید در بیش از یک کشور عضو این پیمان توقف داشته باشید باید ویزای نوع C را دریافت کنید در غیر این صورت دچار مشکل می شوید؛ زیرا پرواز بیش از یک بار در محدوده شینگن جز, پرواز داخلی به شمار میرود.

نوع B

ویزای ترانزیتی یا نوع B که به افراد اجازه می دهد به مدت 5 روز از کشورهایی که در این پیمان عضو هستند با خودرو یا قطار عبور نموده و به خارج از این محدوده برود. این Visa زمانی برای افراد صادر می گردد که ادامه سفر زمینی یا هوایی آن ها به تأخیر بخورد و مجبور شوند از محدوده ترانزیت بین المللی خارج شوند.

نوع C

اگر قصد دارید برای مدتی بسیار کوتاه به کشورهای عضو این پیمان سفر کنید باید این نوع از Visa را دریافت کنید. به طور مثال اگر شما ورزشکار هستید یا در حال تحصیل درکانادا هستید و برای یک پژوهش قصد سفر به کشورهای این منطقه را دارید می توانید از این روش برای ورود به کشور مدنظر خود بهره ببرید.

ویزای اعتباری منطقه محدود

ویزای LTV یا اعتباری منطقه محدود برای افرادی صادر می گردد که بدون داشتن مدارک معتبر وارد کشورهای عضو شده اند. دارندگان این مجوز تنها قادر به سفر در محدوده معین شده هستند. مدت زمان اعتبار این نوع از ویزا شینگن به شرایط شخص درخواست دهنده بستگی دارد.

ویزای نوع D یا ملی

اگر قصد دارید برای ادامه تحصیل، اهداف کاری یا مهاجرت به آلمان یا سایر کشورهای محدوده شینگن به آن ها سفر کنید باید این نوع از Visa را دریافت کنید؛ زیرا با دریافت آن می توانید برای مدت طولانی در کشور مدنظر خود اقامت داشته باشید و پس از اتمام کارتان به کشور خود بازگردید. در ادامه انواع این ویزا را به شما معرفی می کنیم.

نوع D سینگل

اگر قصد درمان در یکی از کشورهای عضو این پیمان را داشته باشید، این نوع ویزا شینگن برای شما صادر می گردد. با دریافت این مجوز شما اجازه دارید یک بار به کشور موردنظر خود وارد شوید و برای مدتی محدود در آن اقامت و مراحل درمان خود را طی کنید.

نوعی D مولتی

ویزایی که به شما اجازه می دهد بدون هیچ گونه محدودیتی در کشورهای عضو این پیمان رفت وآمد کنید. بعضی از گروه های واجد شرایط برای دریافت این مجوز عبارت اند از:

  • ورزشکاران، متخصصان و هنرمندان
  • دانشجویان بین المللی
  • افرادی که برای کار در مؤسسات معتبر به کشورهای این منطقه سفر می نمایند.
  • افراد بیمار که نمی توانند محل اقامت خود را ترک نمایند.

مراحل دریافت ویزا شینگن

برای اینکه بدون دردسر و در سریع ترین زمان ممکن ویزای خود را دریافت کنید باید دستورالعمل زیر را دنبال کنید:

مرحله یک

ابتدا هدف خود از سفر را معین کنید. سپس برای دریافت ویزا اقدام کنید. به عنوان مثال اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید بهتر است از یک متخصص مشورت بگیرید که کدام نوع از ویزا برای شما مناسب است.

مرحله دو

کشوری که می خواهید به آن سفر کنید را معین نموده و به کنسولگری وابسته به آن مراجعه کنید. توجه داشته باشید که اگر قصد سفر به دو کشور عضو این منطقه را دارید باید به وسیله سفارت کشوری که روزهای بیشتری در آن اقامت دارید اقدام به دریافت ویزا کنید.

بسیاری از افراد فکر می نمایند با خرید ملک در قبرس شمالی دیگر نیازی به دریافت ویزا شینگن برای ورود به کشورهای این منطقه را ندارند. توجه داشته باشید که قبرس در فهرست کشورهای عضو این پیمان نیست و ساکنان این کشور بدون ویزا نمی توانند به این منطقه سفر نمایند.

مرحله سه

فرقی نمی کند قصد تحصیل درکانادا یا دریافت ویزا در منطقه شینگن را دارید. در اولین فرصت باید برای انجام این کار اقدام کنید. به شما توصیه می کنیم حداقل سه ماه قبل از سفر، درخواست خود را ارائه دهید؛ زیرا ممکن است انجام مراحل اداری زمان بر گردد.

مرحله چهار

دو نسخه از فرم درخواست ویزا که سفارت در اختیار شما قرار می دهد را پرینت گرفته و هر دو را بادقت پر کنید. این فرم را همراه با مدارک شناسایی، دو قطعه عکس، بیمه سفر، پاسپورت، بلیت رفت وبرگشت و اثبات پشتوانه مالی آماده نموده تا در مراجعه بعدی به متصدی تحویل دهید.

مرحله پنج

اگر تمام مراحل را به درستی انجام داده باشید، وقت مصاحبه با افسر کنسولی برای شما معین می گردد تا به سؤالاتی مانند هدف سفر، محل اقامت و… پاسخ دهید. سعی کنید پاسخ های ارائه شده با جواب هایی که در فرم درخواستی نوشته اید یکی باشد.

جمع بندی

باتوجه به افزایش در خواست ها برای دریافت ویزا شینگن و سفر به کشورهای این منطقه، در این مقاله کوشش کردیم تا اطلاعات کاملی در خصوص انواع ویزا و مراحلی که باید برای دریافت آن طی کنید را در اختیارتان قرار دهیم. با آنالیز اطلاعات گفته شده می توانید به راحتی و در سریع ترین زمان ممکن مجوزهای موردنیاز خود برای سفر به کشورهای این منطقه را دریافت کنید.

منبع: فوت و فن
انتشار: 11 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 11 اردیبهشت 1402 گردآورنده: anvarblog.ir شناسه مطلب: 18203

به "مراحل اخذ ویزای شینگن" امتیاز دهید

2 کاربر به "مراحل اخذ ویزای شینگن" امتیاز داده اند | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مراحل اخذ ویزای شینگن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید